Grybų sklindžiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
150 g virtų grybų,
2 stiklinės miltų,
2 stiklinės pieno,
2 kiaušiniai,
druskos, riebalų.
Gaminimas:
Grybus smulkiai sukapoti. Šviežius grybus troškinti savo sultyse, kol išsiskirs visos sultys ir grybai apsaus. Iš miltų, pieno, druskos ir kiaušinių įmaišyti tešlą. Šaukštu ją dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir ant kiekvieno dar minkšto sklindžio uždėti po šaukštą grybų. Kepti iš abiejų pusių, kol paraus. Sklindžius valgyti su grietine ir žalių tarkuotų morkų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!