Graikiškos salotos

Ingridientai:
4 porcijoms:

2 nedideli riekelėmis supjaustyti agurkėliai;
4 nedideli į keturias dalis supjaustyti pomidorai;
2 plonomis riekelėmis supjaustyti svogūnai;
75 g sutrupinto fetos sūrio;
½ stiklinės alyvuogių;
3 valg. š. alyvuogių aliejaus;
2 valg. š. rudojo acto;
Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai;
Raudonėlio lapeliai papuošimui.
Gaminimas
Agurkus, pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir fetos sūrį sudėkite į dubenį. Atskirai išsukite alyvuogių aliejų ir actą, supilkite į salotas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir lengvai išmaišykite. Salotas patiekite vienas arba su šviežia duona. Papuoškite raudonėlio lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!