Graikiškas apkepas

Ingridientai:
Baklažanas,
500g kiaulienos ir jautienos faršo,
2 skiltelės česnako,
svogūno galva,
raudonėlio, juodų pipirų,
rozmarino, druskos,
4 pomidorai,
200g fermentinio sūrio,
petražolių.
Gaminimas
Baklažaną supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir truputį apkepinti alyvuogių aliejuje abi puses.
Į kiaulienos ir jautienos faršą sudėti susmulkintą česnaką, svogūną, įberti raudonėlio, juodųjų pipirų, rozmarino, druskos.
Pomidorus supjaustyti kubeliais. Fermentinį sūrį sutarkuoti. Visus šiuos ingridientus kepimo formoje dėti taip: baklažanas-faršas-pomidorai-sūris-balkažanas-faršas-pomodorai-sūris-baklažanai-sūris-susmulkintos petražolės.
Kepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje 30min. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!