„Gildijos“ jautienos kepsnys

Ingridientai:
500 g jautienos išpjovos;
150 g fermentinio sūrio;
2 svogūnai;
2 arb. š. majonezo;
Druskos ir ką tik maltų pipirų;
Prieskonių mišinio „Vegeta“.
Gaminimas
Mėsą truputį pamušti, įtrinti prieskoniais ir palaikyti. Įkaitinti šiek tiek aliejaus keptuvėje, sudėti mėsą ir gerai prispausti. Abi puses apkepti po 2-3 min., tada ant mėsos suberti smulkintus svogūnus, tarkuotą fermentinį sūrį ir šaukštelį majonezo. Uždengti keptuvę ir, sumažinus kaitrą iki minimumo, kepti dar 3 min. Tada, išjungus ugnį, palaikyti kelias minutes keptuvėje. Patiekti su pakepintomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!