FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS

Ingridientai:
4 didelės žalios paprikos 400g jautienos ir kiaulienos faršo(per pusę)
1 kiaušinis 200g šutintų ilgagrūdžių ryžių
1 didelis svogūnas 1 šaukštelis druskos
2 česnako skiltelės 1/2 šaukštelio džiovintų rozmarinų
100g pievagrybių 2 šaukštai kapotų petražo
Gaminimas
Nupjaunamas paprikų drūtgalis, išimamos sėklos ir pertvaros. Paprikos išplaunamos, vidus pasūdomas. Svogūnas ir česnakas nulupami ir susmulkinami. Pievagrybiai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi rėžiukais. Aliejus įkaitinamas. Svogūnai ir česnakai kepinami, kol pasidaro skaidrūs. Tada į keptuvę sudedamas faršas, pievagrybiai ir viskas kiek pakepinama. Ryžiai, kiaušinis, druska, rozmarinai ir petražolės sudedamos įį mėsąą su pievagrybiais ir viskas gerai išmaišoma. Paprikos prikemšamos paruoš#ę3;to įĮĮ;įdarįįo. Įdarytos paprikos sąąąąudedamos į čpuodą, užžpilamos sultiniu ir 40 minučiųųžžž; trošškinamos uždengtos. šIštššššššroškintos paprikos išimamos ir dedamos šiltai.Puode likęs skystis paskaninamas pomidorųų tyre, grietine ir gerai išmaišomas. Į paruoštą padažą suberiame prieskonius. Patiekiant į padažą sustatomos paprikos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!