EGZOTIŠKA ŽUVIENĖ

Ingridientai:
10 g citrinų sulčių,
280 g Pekino kopūstų,
1 jūros ešerys,
100 g saldžiosios paprikos,
20 g šviežio imbiero,
1 svogūnas,
10 g aitriosios paprikos,
pipirų,
15 g žuvies padažo,
60 g sultenės salotų,
40 g sojos daigų,
20 g svogūnų laiškų,
40 g aliejaus, druskos.
Gaminimas
Imbierą, aitriąją papriką, svogūną susmulkiname ir apkepiname. Žuvies filė atskiriame nuo kaulų ir supjaustome nedideliais trikampėliais. Kaulus sudedame į daržoves ir kartu pakepiname. Tada įpilame 1,2 l vandens, verdame 1,5 valandos. Žuvies trikampėlius apibarstome druska, pipirais ir kepame aliejuje. Sultinį perkoštame ir supilame į puodą. Dedame prieskonių, pilame žuvies padažą, kai užverda, supilame citrinų sultis. ĮĮ sriubos lėkštęę dedame pjaustytąą Pekino kopūūstąįą, sultenės saląotas, smulkintus svogūūnų laišškus, sčojos daigus, paprikos trikampėlius, žžž;uvį ir viską užpilame verdančiu sultiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!