Daržovių ir mėsos troškinys su kava


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

1.400 g jautienos minkštimo,
2. 50 g riebalų,
3.2 nedideli svogūnai,
4.1 šaukštas miltų,
5.1 stiklinė stiprios kavos,
6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos,
8.200 g ankštinių pupelių,
9.10—15 džiovintų slyvų, druskos, cukraus,
10.100—150 g grietinės,
11.žalumynų.

Gaminimas:
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas. Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti _šiek tiek karšto vandens. Dar patroškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais.” Valgį į stalą paduoti troškintuve.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!