Česnakų sriuba


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
10 skiltelių česnako,
1 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
1 šaukštelio miltų,
0,5 stiklinės baltojo vyno,
0,5 litro sultinio,
200 g grietinėlės,
pipirų,
druskos,
čili miltelių,
0,5 šaukšto pjaustytų svogūnų laiškų.
Gaminimas:
Česnakus nuvalyti, perpjauti skilteles išilgai, susmulkinti, svogūną taip pat susmulkinti. Puode pakaitinti aliejų, jame pakepinti česnaką, svogūną, bet kad neparuduotų, nes česnakas apkars. Pabarstyti miltais, pamaišyti, supilti vyną, sultinį ir 15–20 min. pavirti. Tada supilti grietinėlę, paskaninti pipirais, druska, aitriųjų pipirų milteliais. Prieš patiekiant pabarstyti svogūnų laiškais. Šalia galima patiekti šviesią duoną.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!