Burokėlių sriuba

Ingridientai:
200 g maltos kiaulienos,
3 morkos,
2-3 švieži burokėliai,
1 svogūnas,
1 petražolės šaknis,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
druskos,
100 g grietinės
žalumynų.
Gaminimas
Morkas, burokėlį, petražolės šaknį sutarkuojame burokine tarka.Svogūną smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, įberiame miltų, dar pakepiname, kol miltai pasidaro auksinės spalvos. Pakepintą svogūną sudedame į sutarkuotas daržoves, užpilame 1-1/2l. vandens, sudedame maltą mėsą ir verdame, kol suminkštėja daržovės. Tiekdami sriubą pagardiname grietine, užbarstome susmulkintų žalumynų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!