Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiu

Ingridientai:
4 porcijoms:

500 g šviežių bulvių;
2 valg. š. kapotų petražolių;
3 česnako skiltelės;
1 svogūnas;
500 g virtų voveraičių;
300 g virto kumpio;
4 valg. š. grietinės;
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Bulves kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu, supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į dubenį. Česnakus nulupkite, sukapokite, sumaišykite su petražolėmis bei druska ir sudėkite ant bulvių. Kumpį supjaustykite juostelėmis, sumeskite ant bulvių skiltelių, apšlakstykite aliejumi ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min.

Svogūną nulupkite, kelias minutes pakepinkite karštuose riebaluose, tada suberkite voveraites, sudėkite grietinę, pasūdykite, pagardinkite pipirais šiek tiek patroškinkite ir suverskite ant bulvių. Viską kepkite orkaitėje dar 5 min. Patiekite su šviežiais pomidorais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!