Bulvių ir varškės apkepas su lašinukais

Ingridientai:
10 bulvių;
600 g varškės;
2 kiaušiniai;
1 stiklinė pieno;
150 g lašinukų;
1 svogūnas.
Gaminimas
Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!