Bulvių ir varškės apkepas

Ingridientai:
10 bulvių,
600 g varškės,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
150 g lašinukų,
1 svogūnas.
Gaminimas
Bulves nuskutame, išverdame, atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus susmulkiname ir kartu su susmulkintais svogūnais apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar pakepiname, į paruoštą varškę supilame keptuvės turinį, gerai išmaišome ir supylę į riebalais pateptą kepimo formą, iškepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!