Bulvinės bandos

Ingridientai:
7—8 žalios bulvės,
3 virtos bulvės,
100 g lašinių,
3 šaukštai grietinės,
druskos.
Gaminimas
Bulvės sutarkuojamos, dalis skysčio nupilama, pasūdoma, sudedama virtos trintos bulvės, išmaišoma. Ant švaraus kopūstlapio dedama po 2—3 šaukštus tešlos, paplojama ir kepama krosnyje arba orkaitėje.

Iškepusios bandos, nulupus kopūstlapius, sudedamos į indą viena ant kitos, užpilamos spirgintais lašiniais, grietine ir keletą minučių patroškinamos (tada būna minkštesnės). Valgoma pusryčiams ar pietums.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!