Bulvės su svogūnais

Ingridientai:
500 g bulvių,
2 dideli svogūnai,
2-3 šaukštai sviesto arba margarino,
3 nepilni šaukštai miltų,
0,5 l. mėsos sultinio,
pipirų,
druskos ir daug susmulkintų petražolių
Gaminimas
Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti svieste. Pridėti miltų, įpilti mėsos sultinį ir paruošti gana tirštą padažą. Bulves išvirti su lupenomis, dar šiltas nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir suberti į padažą. Įdėti druskos, daug pipirų, ir 5 minutes pakaitinti ant nedidelės ugnies. Pridėti kuo daugiau smulkintų petražolių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!