Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.

Ingridientai:
5—6 bulvės,
petražolių lapelių.

Padažas.
5—6 skiltelės česnako,
2 šaukštai
aliejaus,
šaukštas 9% acto,
druskos.

Gaminimas
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas. Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdomą ir su šluotele išplakama.
Valgomas šaltas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!