Brokolių ir varškės apkepas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 kg brokolių,
3 – 4 šaukštai pieno,
50 g sviesto arba margarino,
2 šaukštai miltų,
1 stiklinė grietinės,
1 – 2 tryniai,
100 g varškės,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
kmynai, cukrus, druska. 
Gaminimas:
Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės tyrę, paskaninti cukrumi, išbrinkytais kmynais, pasūdyti. Paruoštą masę užpilti ant brokolių, paviršių apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti 20 minučių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!