Braškės šokolade

Ingridientai:
200 ml tirštos grietinėlės,
100 g sviesto,
250 g pusiau saldaus trupinto
(juodojo) šokolado,
500 g prinokusių braškių.
Gaminimas
Užvirinkite grietinėlę didelėje keptuvėje ant mažos ugnies. Nukelkite nuo ugnies. Sudėkite sviestą ir šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa ir puri. Pamerkite braškes į šokoladą, taip, kad jos pusiau pasidengtų. Sudėkite ant vaškuoto popieriaus lakšto ir leiskite šokoladui sustingti. Dar kartą pamerkite į šokoladą. Sudėliokite braškes į formeles ir leiskite šokoladui sustingti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!