Barščiai su grybais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų,
1 šaukštas sviesto,
1 svogūnas,
truputis saliero ar petražolės,
2 nedideli burokėliai (400 g.),
4 bulvės, druskos,
1 - 2 litrai sultinio,
1 šaukštelis miltų,
1 - 2 šaukštai grietinės,
2 - 3 šaukštai žalumynų,
(1 šaukštas pomidorų tyrės, acto). 

Gaminimas:

Paruoštus grybus ir susmulkintas prieskonines daržoves ištroškinti svieste. Jei dedama pomidorų tyrės - ji troškinama kartu. Virtus burokėlius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais. Pailgais gabalėliais supjaustytas bulves išvirti sultinyje, sudėti kitus produktus (miltus sumaišyti su trupučiu šalto skysčio) ir viską virti dar 10 minučių.

Tinka vartoti su: Sriubą užbalinti grietine, įberti susmulkintų žalumynų ir pateikti. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!