Bananų apkepas (Ramunės)

Ingridientai:
1 kg bananų, 100 g sviesto,
100 g cukraus, 2 kiaušiniai,
1 šaukštas citrinos sulčių,
200 g maltų džiūvėsėlių,
400 g ananasų sulčių,
sviesto formai ištepti.
Gaminimas
Sviestą ištrinti su puse cukraus ir tryniais, sudėti trintus bananus, citrinų sultis ir išplakti. maišant supilti ananasų sultis ir džiūvėsėlius, įmaišyti plaktus baltymus. Sudėti į skardą ir kepti 30 - 40 min. valgom karštą su raudonu vynu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!