Baltagūžių kopūstų blyneliai

Ingridientai:
Kopūsto gūžė;
1 stiklinė pieno;
½ stiklinės miltų;
2-3 kiaušiniai;
1 valg. š. cukraus;
1 valg. š. sviesto;
2 stiklinės grietinės;
2-3 valg. š. smulkiai supjaustytų petražolių lapelių.
Gaminimas
Kopūstai smulkiai supjaustomi ir, įpylus pieno, patroškinami keptuvėje ant nedidelės ugnies. Tuomet sudedami į dubenėlį ir ant jų suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma į vientisą tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepami nedideli blyneliai. Sviestas ištirpinamas ir sumaišomas su grietine. Blyneliai tiekiami karšti su grietinės ir sviesto padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!