Balandėliai su grybais

Ingridientai:
0,5 l konservuotų grybų;
Svogūnas;
Kopūstas;
Poras;
5 kiaušiniai;
Augalinio aliejaus;
250 g varškės;
Petražolių, druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas
Paruoškite kopūstlapius, kaip įprastiems blandeliams. Supjaustykite grybus. Supjaustytą svogūną apkepkite aliejuje, sudėkite grybus ir patroškinkite, kol išgaruos skystis. Viską atšaldykite, sudėkite varškę, žalumynus, prieskonius. Masę dėkite ant kopūstlapių ir formuokite balandėlius.
Porus supjaustykite žiedais, apkepinkite. Suplakite kiaušinį ir sumaišykite su porais. Šia mase užpilkite balandėlius ir troškinkite orkaitėje 15 min. Pabarstykite žalumynais. (Ramune)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!