Avižų dribsnių kukuliai

Ingridientai:
50g sviesto,
2-3 kiaušiniai,
2 puodeliai avižų dribsnių,
svogūnas,
12 ryšulėlio petražolių,
1/2 ryšulėlio svogūno laiškų,
druskos, pipirų,
tarkuoto muskato riešuto,
raudonųjų pipirų,
3/4 l sultinio.
Gaminimas
Sviestą dubenyje išsukite iki purumo. Iš lėto pildami kiaušinius suplakite. Suberkite avižų dribsnius ir sutarkuotą svogūną. Išmaišykite tešlą. Petražoles ir svogūno laiškus perrinkite, nuplaukite, gerai nuvarvinę smulkiai supjaustykite ir suberkite į tešlą. Pagardinkite druska, abiejų rūšių pipirais, muskato riešutu. Puode pakaitinkite sultinį, padarykite apvalius kukulius ir virkite 10-15 minučių, kol kukuliai išbrinks. Išgriebęę sudėkite įį lėkštes, užžpilkite sultinio ir patiekite su ššviežžiomis dažržovėmis. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!