Avienos troškinys su daržovėmis

Ingridientai:
110 g avienos;
15 g tirpinto sviesto;
100 g bulvių;
20 g morkų;
20 g ropių;
10 g petražolių;
25 g svogūnų;
15 g pomidorų tyrės;
5 g miltų;
Druskos ir pipirų;
Žalumynų;
Sultinio.
Gaminimas
Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30-40 min. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, morkas, ropes, petražoles, svogūnus ir dar patroškinkite 25-30 min. Ištroškintą mėsą patiekite kartu su daržovėmis. Apibarstykite žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!