Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais

Ingridientai:
500g avienos (minkštimo),
60g riebalų,
1 svogūnas,
2 pomidorai,
druskos,
1kg šviežių kopūstų,
vandens,
pipirų,
žalumynų.
Gaminimas
Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti druskos, pipirų, sudėti pomidorų ir kopūstų griežinėlius, įpilti 1,5 stiklinės vandens. Daržoves apibarstyti druska ir uždengus viską, ištroškinti.

Patiekti su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!