AVIENA SU DŽIOVINTAIS ABRIKOSAIS

Ingridientai:
2 šaukštai alyvų aliejaus
2 dideli svogūnai
2 skiltelės česnako
5 cm imbiero šaknies gabalėlis
2 cinamono lazdelės
pora gvazdikėlių
žiūpsnelis malto kardamono
1 kg avienos
2 šaukšteliai kalendros
2 šaukštai maltų migdolų
druskos, pipirų
850 ml
Gaminimas
Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45 min. Abrikosus ir spanguoles išplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min.
Patiekti su ryžiais ir daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!