Aviena su džiovintais abrikosais

Ingridientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 dideli svogūnai,
2 skiltelės česnako,
5 cm imbiero šaknies gabalėlis,
2 cinamono lazdelės,
pora gvazdikėlių,
žiupsnelis malto kardamono,
1 kg avienos,
2 šaukšteliai kalendros,
2 šaukštai maltų migdolų,
druskos,
pipirų,
850 ml.
Gaminimas
Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!