Aukštaitiški virtiniai

Ingridientai:
Tešlai:
1 kiaušinis,
1 (nepilna) stiklinė vandens,
2 stiklinės miltų, truputis druskos,
miltų kočiojimui.

Įdarui:
3 stiklinės bulvių košės,
3 šaukštai aguonų,
druskos.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškočiojame iš jos lakštą. Įdarui bulvių košę sumaišome su aguonomis ir druska. Ties tešlos lakšto kraštu dedame po šaukštelį įdaro, užlenkiame tešlos kraštą ir formuojame virtinius. Virtinius verdame pasūdytame vandenyje. Patiekiame su grietine arba spirgučiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!