AŠTRUS ČILI

Ingridientai:
400 g jautienos faršo,
1 vid. svogūnas,
2 sv. raudonieji čilės pipirai,
0.5 kg sv. pomidoru,
100 ml pomidorų padažo (kečiupo),
10 g "Santa Maria" čiles prieskoniu,
druskos.

Gaminimas
Smulkiai supjaustyti svogūna ir čilės pipirus (Pastaba. Kruopščiai išvalyti sėklas, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelėmis. Jautienos faršą kartu su svogūnu kepinti ant aliejaus gilioje keptuvėje apie 5 min. iki paruduos. Supilti čilės pipirus, druską, prieskonius, pomidorus ir viską gerai išmaišius sudėti pomidorų padažą. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min, vis pamaišant. Paruoštas čili yra vientisos masės.
Valgyti su juoda duona. Kas nemėgsta labai aštriai, rekomenduoččiau, nedėti sv.ččilės pipirų. Tuomet patiekalas bus ne toks ašštrus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!