Arbatinis pyragas

Ingridientai:
1 stiklinė užplikytos labai stiprios arbatos;
1 stiklinė cukraus;
2 valg. š. aliejaus;
1 arb. š. sodos;
Žiupsnelis druskos;
4 valg. š. mėgstamos uogienės;
1,5 stiklinės miltų;
Sviesto formai patepti;
Džiūvėsėlių formai pabarstyti.
Gaminimas
Sodą sudedame į uogienę, išmaišome ir 5 min. paliekame. Paskui supilame arbatą, aliejų, cukrų, druską ir miltus. Viską labai gerai išmaišome. Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais. Supilame tešlą ir kepame iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

;D 2009-12-05 17:00:26
gera receptura.geras receptas