ANTIS ALUJE

Ingridientai:
1 antis
1 obuolys
1 sauja razinų
1 svogūnas
1 stiklinė virtų ryžių
druskos
kvapiujų pipirų
muskato riešuto
baziliko
0,5 l tamsaus alaus
100 g majonezo
100 g sūrio
Gaminimas
Antį gerai išpalauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svogūną, viską sudėti į ryžius ir gerai išmaišyti. Antį įtrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riešutu ir baziliku. Tada į antį sudėti įdarą ir ją įdėti į troškinimo indą. Tuomet supilti alų, alus turi apsemti puse anties. Tada pašauti į orkaitę ir kepti, kol išgaruos alus. Po to antį išimti, viršų ištepti majonezu ir pabarstyti tarkuotu sūriu. Dėti vėl į orkaitę ir pabaigti kepti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!