Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/94

Avižiniai pyragaičiai

Avižinius dribsnius sumaišome su pienu ir palaikome 1 val. Dubenėlyje išsukame sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Maišydami įdedame trynius. Tada sudedame išbrinkintus dribsnius, susmulkintas razinas ir dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepame vidutinio karšt..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų vyniotinis su lazdyno riešutais

125 ml vandens pašildyti, kad būtų drungnas. Iš miltų, kiaušinio, aliejaus, druskos bei vandens suminkyti vientisą tešlą ir mušti ant lentos tol, kol ji taps vientisa ir blizganti. Mažiausiai 2 val. palaikyti įvyniotą į polietileninę plėvelę. Tešlą padalyti į dvi lygias dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su obuoliais

ParuoÅ¡tų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinėliais ir troÅ¡kinti riebaluose. Kai grybai paminkÅ¡tės, sudėti gabalėliais supjaustytus obuolius ir dar patroÅ¡kinti.Miltus sumaiÅ¡yti su Å¡altu skysčiu, supilti į grybus ir viską dar pavirti.PridÄ..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba - Kremas

Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir sutriname plakikliu arba pertriname per sietelį. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus, pakepiname, atskiedžiame dilgėlių nuoviru ir supilame į sriubą. Ver..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės pieno padaže

Krevetes gerai iÅ¡plauti, užpilti pasÅ«dytu vandeniu ir iÅ¡virti. ParuoÅ¡ti pieno padažą: svogÅ«nus smulkiai supjaustyti ir Å¡iek tiek apkepinti. KarÅ¡tu vandeniu užpilti miltus ir, nuolat maiÅ¡ant, įdėti svogÅ«nus. Ä®mesti sviestą ir pavirti ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Likus 2-3 minutÄ..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų užmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Vengriška obuolių sriuba

Obuolius nulupkite, supjaustykite 1 cm kubeliais, sudėkite į puodą su cukrumi, įpilkite vandens. Virkite, kol obuoliai suminkštės. Tada supilkite vyną, pieną, įdėkite cinamono lazdelę. Miltus suberkite į dubenį, atskiekite grietinėle. Mišinį supilkite į karštą sriubą. Virki..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS FILĖ SU PAPRIKA

Paprika, pora ir cesnaka supjaustyti plonais griezineliais. Ananasus nuvarvinti ir supjaustyti. Vegeta sumaisyti su 4 saukstais ananaso skyscio, cesnaku, sojos padazu, aliejumi, medumi, actu ir apkeptais miltais. File supjautyti juostelemis, kepti 2-3 min. aliejuje, isimti. I ten sudeti ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ IR BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Nuvalyta kopusta supjaustyti ir patroskinti su riebalais ir skysciu. Grybus ir svogunus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mesos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad virsutinis ir apatinis sluoksnis butu kopustu. Kiausinius isplakti su skysciu, miltais, druska, tarkuotu mu..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti svieste. Tada pridėti supjaustyto svogūno, įpilti sultinio, įberti druskos, pipirų. Kiek vėliau įdėti supjaustytų vaisių, įpilti vyno ir troškinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su sūriu

Vištieną nuplauti, supjaustyti gabalais. Miltus išmaišyti su druska ir pipirais. Vištieną apvolioti miltuose ir kiaušinyje (plaktame su 2 šaukštais vandens ir sūriu). Kepti orkaitėje 30min. (iš pradžių karštoje, vėliau vėsesnėje). Patiekti su keptomis bulvėmis ir žaliomis salot..

Recepto vertinimas: 0

Meduoliniai sausainukai

Medų ir sviestą kaitinkite ant silpnos ugnies, kol išsilydys. Palikite atvėsti. Miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską sumaišykite. Džiovintus vaisius susmulkinkite, užsijokite miltus bei prieskonius, sukrėskite į medaus bei sviesto masę ir užminkykite tešlą. Suvyniojusi ją..

Recepto vertinimas: 0

Prancūžiški skrebučiai (Miglės)

Sudėkite kiaušinį, pieną, cukrų ir vanilės esenciją į platų dubenį ir suplakite šakute. Sudėkite į plakinį duonos riekeles ir palikite 1-2 min. Įkaitinkite tefloninę keptuvę ir dėkite išmirkytą duoną. Leiskite jai gerai apkepti iš abiejų pusių. Iškeptą apibarstykite c..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kišenėlės

Grybus sukapoti, su svogūnais ištroškinti riebaluose, pasūdyti. Iš likusių produktų įmaišyti tešlą, 30 minučių palaikyti, kol iškils, ant lentos plonai iškočioti ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio uždėti kauburėlį grybų. Tešlos kraštus patep..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su riešutais

Miltus išmaišyti su kepimo milteliais. Riebalus išsukti iki purumo. Į juos po vieną įmušti kiaušinius. Į masę berti po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukti, kol bus sudėti visi produktai ir tūris padidės 2-3 kartus. Į tešlą suberti kapotus riešutus, nutarkuota citrin..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Vasara"

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su 120 g cukraus, pastatę dubenėlį virš garų, sukame, kol masė tampa balta, vienalytė. Toliau plakdami pamažu beriame persijotus, su krakmolu sumaišytus miltus. Baltymus plakame tol, kol susidaro standžios putos. Atsargiai įmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Braškės varškės kreme

Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir supilami , verdantį likusį pieną. Pudingas maišant atvėsinamas. Pertrinta per sietelį varškė sumaišoma su atšalusiu pudingu ir cukrumi. Kremas dedamas į stiklinį pusdubenį ..

Recepto vertinimas: 0

Virta veršiena su ryžiais

Mėsą supjaustyti gabalais, sudėti į šaltą vandenį ir virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Supjaustytą svogūną, patroškinti svieste, kol pasidarys skaidrus, tada įberti miltų. Kai jie pagels, įpilti mėsos sultinio ir pavirinti 5-6 minutes. Padažą pagardinti, sudėti į jį kia..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGĖLIAI ''ŠlRDELĖS''

Kiausiniu baltymus suplakame su miltiniu cukrumi, suberiame vanilini cukru ir isplakame iki standziu putu. Plakame 20 minciu. Mase sudedame i konditerini svirksta. Kepimo skarda isklojame sviestiniu popieriumi ir svirkstu isspaudziame 8-12 ''sirdeliu'', kepame 3 valandas 100 C temperaturoje.Grietine..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių sriuba su virtinukais

Is puses vysniu isimame kauliukus. Likusias vysnias ir kauliukus sumaigome, sumaisome su cukrumi, sudedame i verdanti vandeni, paverdame 10 min. Is miltu, kiausiniu, trupucio vandens ir druskos paruosiame tesla, ja iskociojame, isspaudziame rutuliukus. I virtinuku vidu dedame po vysnia, uzspaudziame..

Recepto vertinimas: 0

Garstyčių marinatas avienai

Emaliuotame inde sumaišykite garstyčias, actą ir aliejų. Tada sudėkite trintą česnaką ir prieskonius, gerai išmaišykite ir palikite 1-2 valandas pastovėti. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ APKEPAS

Obuolius nulupti, supjaustyti i keturias dalis, isimti seklalizdzius, obuoliu ketvircius supjaustyti 3 cm dydzio gabaleliais. Sumaisyti obuoliu gabaliukus, 100 g cukraus ir druska ir sudeti i kepimui orkaiteje atsparia forma. Is sviesto ir miltu suformuoti trupinukus, sumaisyti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su pasukomis

Nuskustas, kubeliais supjaustytas bulves isvirti pasūdytame vandenyje, sudėti pakepintus, pasukomis atskiestus miltus, pavirinti, įberti kmynų, baigiant virti įmusti kiausinius, dar 4 min. virti ant silpnos ugnies. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Morkų sausainėliai

Tarkuotos morkos užpilamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imami kiaušinių tryniai, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, cinamonas, vanilininis cukrus. Iš tešlos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karštumo orkaitėje 10 minučių. Sa..

Recepto vertinimas: 0