Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/89

Bulvių vyniotinis su grybais

..

Recepto vertinimas: 1

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Veršiena 2-3 val. pamirkoma piene, nusausinama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ir kepama orkaitėje įdėjus truputį riebalų, palaistant sultimis. Prieš baigiant kepti kelis kartus užpilama paruoštu kiaušinių padažu ir apkepinama, kol parusvės. Padažui miltai pakepina..

Recepto vertinimas: 0

Varškės tortas su vyšniomis ir riešutais

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 100 g cukraus bei 2 šaukštais šalto vandens. Baltymus išplakame atskirai ir sudedame ant trynių masės. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir užberiame ant baltymų. Apibarstome tarkuotu šokoladu. Viską atsargiai išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Ruginė Kūčių duona

Sventems zemaiciai kepdavo pagerinta duonele. I duonkubili pildavo sultis, iberdavo puse miltu, mentele isplakdavo, idedavo raugo ir kildindavo vis retkarciais paplakdami. Tada sudedavo medu arba cukru, kmynus, druskos, supildavo miltus ir gerai isminkydavo. Kildindavo. Ant lizes paberdavo miltu arb..

Recepto vertinimas: 0

Langetas grietinės padaže

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui pavolioti miltuose, pabarstyti druska, pipirais ir kepti. Mėsą perdėti į puodą, įpilti karšto vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinės, druskos, pipirų. Viską dar patroški..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo milte..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su kriaušėmis

Ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą ir sudėkite mažais gabalėliai sulaužytą šokoladą. Viską gerai išmaišykite, kol bus vientisa masė. Tuomet dubenėlį palikite, kad atvėstų. Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi. Suberkite miltus, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže

Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies. Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės ..

Recepto vertinimas: 0

Plakta mielinė tešla

Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno. Įmaišyti truputį miltų ir 15 min. laikyti, kad pakiltų. Iš minkšto sviesto, cukraus ir trynių išplakti purią masę. Užsijoti miltus, pilti įmaišalą bei dėti kitus produktus. Viską stipri..

Recepto vertinimas: 0

LYNO RAGU

Svoguna supjaustykite griezineliais. Griezinelius pakepinkite svieste ir iberkite miltu. Ipilkite truputi vandens ir padarykite tyre. Supilkite vyna ir padaza uzvirinkite. Sudekite prieskonius ir cesnaka. Pasudykite. Sudekite nuluptus zuvies gabaliukus. Nemaise kepkite apie 5 minutes. Konjaka supilk..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos muštiniai

Mėsą supjaustyti porcijomis, iÅ¡muÅ¡ti, pabarstyti druska ir miltais, apkepti įkaitintuose riebaluose. Tada sudėti į kepimo skardą, įpilti sultinio ir kepti orkaitėje uždengtą. Kai mėsa suminkÅ¡tės, sudėti trupintą duoną, supilti grietinę, iÅ¡maiÅ¡yti ir dar kelioms minutėms įkiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai citrinų-grietinės padaže su kukurūzų plokštainiu

Puode užvirinkite pasūdytą vandenį. Nuolat maišydami, supilkite kukurūzų miltus ir pavirinkite 3-5 min., kol masė sutirštės. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite česnaką ir sutarkuotą parmezano sūrį. Gautą plokštainį sudėkite į riebalais pateptą skardą, paspauskite ir leiskite ..

Recepto vertinimas: 0

PLIKYTINIAI BLYNAI

Pienas su sviestu uzvirinama ir suberiami miltai. I nuolat maisoma mase sudedami kiausiniu tryniai, issukti su cukrumi, suberiama druska, tarkuota apelsino zievele, sudedami isplakti baltymai. Is sios teslos gerai ikaitintuose riebaluose kepami blynai...

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sklindžiai

Bulves sutarkuojame burokine tarka, nuplauname ir nusausiname. Sudedame i dubeni, imusame kiausini ir iberiame druskos, pipiru, miltu, ismaisome. Formuojame sklindzius ir kepame ikaitintame aliejuje...

Recepto vertinimas: 5

Obuolių ir linų sėmenų blynai

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Kitame inde išsukite atskirtus kiaušinių trynius, miltus ir sviestą. Supilkite į miltų mišinį. Susmulkinkite obuolius, suberkite juos į tešlą, išmaišykite...

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su špinatais

Versiena ir prieskonines darzoves sudedame i puoda. Iberiame druskos, pipiru ir uzpilame vandens. Uzverdame ir tuomet su tuo paciu skysciu toliau kepame orkaiteje. Jei reikia, nuolat ipilame vandens. Tuo metu paruosiame spinatus. Juos pakepame su sviestu, idedame grietines, iberiame miltu ir ipilame..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Kavos padaže troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir pakepinti. Tada apibarstyti druska, pipirais, kartu pakepti miltus, svogūnus, česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir viską patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

SÅ«rio maltinukai

Druską ir miltus sumaišykite , užpilkite pienu ir maišant pavirinkite , kol pasidarys tiršta , vientisa masė . Nuėmus nuo ugnies , atšaldykite . Virtas bulves sumalkite , ir sudėkite į druskos ir miltų masę . Į masę įmuškite kiaušinį , sudėkite tarkuotą sūrį ir ge..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa

Duona pakepinama, kol apskrus plutelė.Karšta ryžių košė sumaišoma su apkepinta mėsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidorų tyre, svogūnu ir grietine.Tai galima padaryti ir tokia tvarka ; pomidorų tyrę ir smulkiai supjaustytą svogūną patroškinti riebaluose, paskui įdėti miltų, le..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai su virtomis bulvėmis

Žalios bulvės sutarkuojamos, virtos sumalamos mėsmale, sudedami miltai, kiaušinis, supilamas kefyras, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma ir kepama, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su spirgučiais arba grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai

Sviestas ištrinamas iki purumo, mušama po trynį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiaušiniai ir cukrus. Tada suberiami miltai, sumaišyti su kėlimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išminkyta tešla iškočiojama 3 mm storio lakštu, aptepama kiaušiniu ir formelėmi..

Recepto vertinimas: 0

VIRTŲ BULVIŲ BLYNELIAI

Su lupenomis virtos bulves nulupamos, sumalamos mesamale, suberiami miltai, krakmolas, imusamas kiausinis, pasudoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago dziuveseliais ir apkepami riebaluose. Blyneliai buna skanesni, jei i tesla iminkoma maltos virtos mesos, virtu susmulkintu grybu ar kapotu p..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą pastatykite ..

Recepto vertinimas: 0