Kiauliena, kiaulienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiauliena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiauliena/12

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kiauliena su sūrio plutele

Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkom..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Daniškos bulvės

Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėti cukraus pudros, sudėti bulves ir kepti, kol cukrus ims karamelizuotis.Pabarstyti bulves druska, į miltus sutrintais muskato riešutais.Patiekti karštas, apibarstytas smulkiai kapotais petražo..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų lazanija

Puode patroškinkite mėsą, svogūnus ir česnakus. Nugriebkite riebalus. Supilkite pomidorus, pomidorų padažą, kečupą, baziliką, raudonėlį ir pipirus. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir dar 15 minučių maišydami patroškinkite. 10-12 minučių pavirinkite makaronų lakštus, kol ..

Recepto vertinimas: 0

KINIŠKI VIRTINIAI

Ismaisome miltus verdanciame vandenyje, paskui - saltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutuli ir isminkome. Padarome 16 vienodu gabaleliu ir iskociojame apskritimus. Ant apskritimu vidurio dedame įidarąa ir rupestingai uzspaudžziame krastelius, kad išseitu krepsšeliai. Rusošdaimi įdaraa1;ą..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su sūriu

Uzverdame sultini. I ji suberiame kubeliais supjaustytas bulves ir svoguna. Paverciame 5 minutes. Pomidorus nulupame, supjaustome skiltelemis ir sudedame i sriuba. Baigiant virti suberiame susmulkintus salieru lapus ir cesnako skilteles. Patiekdami i kiekviena lekste iberiame sutarkuoto fermentinio ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški kiaulienos muštiniai

Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama miltuose. Kepama gerai įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Patiekiama, užpylus sviestu ar tuo padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis, ra..

Recepto vertinimas: 0

DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS ĮDARYTAS KUMPIS

Pirkdamos mesa, rinkites vientiso raumens gabala; ji apipjaustykite, kad vyniotinis butu aptakios formos. Ipjaukite kumpi isilgai (per viduri) ir itrinkite prieskoniais. Farsa paruoskite taip, kaip maltinukams. Per visa kumpio ilgi vienoje ipjovos puseje dekite slyvas, likusia ertme kimskite farsu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų plovas su voveraitėmis

Kiauliena supjaustome kubeliais ir apkepame aliejuje, paskanine kiaulienos prieskoniais.Voveraites nuvalome ir 10-15 min. paverdame pasudytame vandenyje. I puoda, skirta troskinimui, dedame kiauliena, voveraites ir kruopas. Ipilame pasudyto vandens, kad apsemtu kruopas ir 0,5 stiklines aliejaus. Tro..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, šiek tiek susmulkinkite. Sudėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir apskrudinkite, nuolat maišydami. Atsargiai, kad neprisviltų- iš pradžių aitriosios paprikos skrunda lėtai, o paskui- labai greitai! Aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas

Gaminant svogūnų padažą, kartu su kapotais svogūnais riebaluose pakaitinti ir pomidorų tyrę. Padažą pagardinti cukrumi, druska, galima apibarstyti pipirais. ..

Recepto vertinimas: 4

Ukrainietiškos salotos

I lekste ar padekla sudeti ananasu gabaliukus ir toliau sluoksniuoti smulkiai sutarkuota kiaulienos file, sutarkuota kiausini, agurka, lydyta suri, uzpilti majoneza ir ant virsaus sudeti smulkias granatu uogeles. Virsu papuosti krapu sakelemis. (Jurgita)..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su bulvėmis

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame. Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis. Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Lietinukai su kiaulienos kumpiu

Iš pieno, vandens, cukraus, druskos, kiaušinių ir miltų sumaišyti tešlą ir ant aliejaus iškepti lietinukus. Kumpį, brokolius, pievagrybius supjaustyti. Kumpį dėti kepti ant aliejuas. Pavartyti, vėliau susdėti kepti brokolius ir pievagrybius. Suberti prieskonius ir sojos padažą, supil..

Recepto vertinimas: 0

Paštetas su lašinukais

Kepenis, kiauliena, svoguna ir morka isverdame su prieskoniais pasudytame vandenyje. Atvesiname, sumalame kartu su ismirkytu batonu 2 kartus. Issukame sviesta, maisydami sudedame kepenu mase, isplaktus kiausinius, iberiame prieskoniu, druskos, labai gerai ismaisome. I kepimo formos apacia pridedame ..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ SRIUBA SU KIAULĖS AUSIMIS

I salta vandeni sudedame gerai isvalytas kiauliu ausis ir verdame nugraibydami putas. Isvirusias ausis isgriebiame ir supjaustome siaudeliais, vel sudedame i sultini. Suberiame stambiai tarkuotas bulves ir morkas. Svoguna smulkiai supjaustome, pakepiname, iberiame sauksteli miltu, ismaisome ir suded..

Recepto vertinimas: 0

Vikos guliašas (4 asmenims)

Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti į puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepiname kečupą. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenėlį ir praskiesti vandeniu, kad ..

Recepto vertinimas: 1

Traškūs agurkai

Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, kiekvieną gabaliuką perpjauname išilgai per pusę, po to puseles supjaustome į 4 išilgines juosteles. Dideles agurkų sėklas pašaliname. Supjaustytus agurkus dedame į puodą su..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Ananasus supjaustome kubeliais. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais ir užpildome ananasais. Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyj..

Recepto vertinimas: 3

Portugališka džiovintų pupelių sriuba

Pupeles užmerkite iš vakaro. Rytojaus dieną pupeles, kumpį, dešrelių gabaliukus ir lašinius sudėkite į puodą. Įdėkite ketvirtadaliais supjaustytus svogūnus. Užpilkite šaltu vandeniu ir užvirkite ant mažos ugnies. Nugriebkite putas. Pasūdykite. Virkite, kol pupelės pasidarys visa..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška kaimiška dešra

Į obuolių actą įdėti pjaustytas paprikų ankštis ir užvirti. Po to puodą nuimti nuo ugnies ir uždengti dangčiu. Actą perkošti per sietelį, pertrinti paprikas kartu su visais prieskoniais, palengva pilant actą. Supjaustyti mėsą ir sumaišyti su trintomis paprikomis ir prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20